11 Şubat 2010 Perşembe

Ünlü Eserler Yolda!

İstanbul'un sanat dünyasındaki canlılık hız kesmeden devam ediyor: Portakal Sanat ve Kültür Evi sanatseverlere dünyaca ünlü 28 ressamın 36 eserini getiyor! Kimler var derseniz: Fernand Leger, Salvador Dali, Kees Van Dongen, Maurice de Vlaminck, Pablo Picasso, Henri Martin, Joan Miro, Auguste Rodin, Alfred Sisley, Claude Monet... Ayrıca serginin en önemli özelliğinden 1ide eserlerin satışa çıkacak olması! Aman dikkat şimdiden almak için sıraya girmek zorunda kalabilirsiniz!

!F İSTANBUL BAŞLADI!

İstanbul'un soğuk Şubat Günleri'ne sıcaklık katan !F İstanbul Bağımsız Film festivali dün gece ki gala film gösterimi ile başladı. Sonrasında ki partiyse İstanbul ünlü mekanı ''İstanbul 360'' da gerçekleştirildi. Kalabalık 1 topluluk vardı ama coşku sönüktü diyebilirim. Kulağıma gelen son haberlere göre film festivali boyunca ''common partiler'' in yanı sıra ''very private, VIP'' partilerde olacakmış. Bakalım neler olacak!

9 Şubat 2010 Salı

Townley Discobolus İstanbul'a Geliyor!

Roma döneminin en önemli eserlerinden 1i olan ''Disk Atan Atlet/Townley Discobolus'' The British Museum koleksiyonundan İstanbul Arkeolojisi Müzesinde sergilenmek üzere getirildi. Eser 12 Şubat itibari ile Arkeolojisi Müzesinde ziyaret edilebilir. Kaçırmamak gerek!

1 metre mesafeden neler yapılabilir? AMAN HA YAKLAŞMAYIN!

Malümunuz üzre geçen hafta TBMM son zamanların en büyük ve en şiddetli kavgasına sahne oldu. Meclis 1den gerildi ve yumruklar, tekmeler demokrasinin beşiği olan TBMM de sevgili demokrat vekillerimiz tarafından gözler önüne serildi. İzlemeye değer mi değmez mi bilemiyorum. Ama bugün bu olay başka boyutlara doğru ilerledi ve MHP Genel Başkan'ı Bahçeli grup konuşmasında AKP'lilere yönelik: ''Buradan bütün Meclis’e sesleniyorum, MHP’nin sıralarına 1 metre yaklaşan, bundan sonra ne olacağını görecektir" dedi. Benimde merakım cezbedildi: Acaba 1 metreden neler yapılabilir? Hafazan-Allah uzak durmak gerek eğer meclise yolunuz düşerse!

HAİTİ İÇİN!

Bugünlerde İstanbul'da mükemmel 1 proje hayata geçiyor Haiti için: Haiti Kahramları! Bu proje ise şöyle: İstanbul'un güzel restaurantlarında yemek yiyeceksiniz ve ödediğiniz hesabın belli 1 kısmı Haiti için yardıma gidecek. Fazla ödeme yok, fazla hesap vermek yok! Sadece haftanın seçilmiş gününde o restauranta gitmek ve yemeğinizi yemeniz!

Daha fazla bilgi için:

http://www.facebook.com/pages/Haiti-Kahramanlari/283202589692?ref=ts